Vil du bli vår nye lærling i IKT-driftsfag?

Publisert: 22. april 2022

Illustrasjon som viser en person som rydder i mange nuller og ett-tall

Frambu har ledig stilling som lærling i IKT-driftsfag fra august 2022. Vi tilbyr varierte oppgaver, tett oppfølging og et godt arbeidsmiljø med flere lærlinger i ulike fagretninger. Noe for deg eller noen du kjenner?

.
Frambu ligger rett sør for Oslo-grensen ved Siggerud og er et landsdekkende kompetansesenter for sjeldne diagnoser. Senteret har 85 ansatte og er langt framme i å digitalisere tjenestene våre. Vi har egen serverpark, men kjører også en del applikasjoner i skyen. Vi ser IKT som et nødvendig verktøy både for de ansatte og for utvikling av tjenestene Frambu gir. Vi jobber også mye med informasjonssikkerhet.

Frambu driver utstrakt kursvirksomhet til personer med diagnose, pårørende og fagpersoner. Kursene holdes ofte lokalt på Frambu. En del av dem strømmes i tillegg til deltakere i hele landet. Vi arrangerer også rene digitale kurs og webinarer, produserer egne videoer, podkaster og nettkurs og tilbyr digitale veiledningstjenester til hele landet. Til dette har vi et godt utrustet sendestudio. Vi har 10 møte- og undervisningsrom med videokonferanseutstyr.

Som lærling på Frambu får du jobbe med alt innenfor IKT-driftsfaget. Vi kan tilby et trygt og morsomt arbeidsmiljø med en variert arbeidsdag. Du vil jobbe sammen med to andre IT-eksperter. Som del av avdeling for tjenesteinnovasjon, kommunikasjon og teknologi vil du også delta i møter der det diskuteres nettsider, kurs, infrastruktur og strategi.

Dette er en 100 % stilling med oppstart i august.
.

Arbeidsoppgaver

Som IKT-lærling innenfor driftsfaget jobber du hovedsakelig i servicedesken. Her yter du bistand til kollegaer og dekker deres tekniske behov. Du blir også etter hvert ansvarlig for opplæring i systemer som Office365 og PC-utstyr. Du vil også bistå i våre fagkurs, der oppgaven din blir å sette opp og gjøre klar lokalet til kurs og yte support om det oppstår tekniske problemer. Du vil også delta i gjennomføring av webinarer og andre digitale produksjoner.
.

Du vil få opplæring i

– brukerstøtte og kontorstøtte
– administrering av generell infrastruktur
– serverovervåking og drift
– videoproduksjon
– oppsett og administrering av møterom
– videokonferanse og strømmetjenester
– leverandørkontakt
– prosjektdeltakelse
.

Ønskede kvalifikasjoner

– Gjennomført VK1 og VK2 innen IKT-faget
– Gode ferdigheter innenfor data og teknologi
– God ferdigheter i skriftlig og muntlig norsk
.

Personlige egenskaper

– Engasjert i faget og villig til å lære
– Ikke redd for å stille spørsmål
– Gode samarbeidsevner
– Løsningsorientert
.
Frambu er opptatt av å gjenspeile befolkningen og ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det.
.

Vi tilbyr

– et inkluderende arbeidsmiljø
– god veiledning og tilbakemeldinger
– utfordrende oppgaver og varierte arbeidsdager
– 37,5 timers arbeidsuke
– lønn i henhold til satsene for lærlinger
– mulighet for rimelig leie av hybel i lærlingekollektiv

.
Slik søker du

Send en søknad til tos@frambu.no innen 31. mai 2022
.
Vil du vite mer før du søker?
Kontakt IKT-rådgiver Tommy Spjøtvoll på telefon 901 15 706.
.
Velkommen til lærerike år på Frambu!

..

.

Vil du dele dette med noen andre?