Ledig stilling: Miljøarbeider

Vi har ledig et ettårig vikariat med mulighet for forlengelse. Noe for deg eller noen du kjenner? Søknadsfristen er 27. november 2019. Se hele utlysningen her.

FRAMBU er en del av den nasjonale kompetansetjenesten for sjeldne diagnoser. Senteret har tverrfaglig fokus på hvordan det er å leve med sjeldne diagnoser i alle faser av livet. Tjenestetilbudet omfatter kurs- og veiledningstjenester for personer med diagnose, pårørende og fagpersoner og kunnskapsformidling gjennom dokumentasjons-, forsknings- og utviklingsarbeid. Frambu holder til i vakre omgivelser i Østmarka, 17 km fra Oslo sentrum. 

Vil du arbeide med og for personer med sjeldne diagnoser?

Vi er på jakt etter en miljøarbeider i 100 % stilling til et ettårig vikariat med mulighet for forlengelse.

Frambu har kompetanse på over 450 ulike diagnoser. Disse kan berøre kognitive, fysiske og/eller sosiale funksjoner og ha konsekvenser for ulike livsområder og livsfaser. Som miljøarbeider på Frambu vil du arbeide med barn, ungdom og voksne med nedsatt funksjonsevne og deres søsken i Frambus barnehage- og skoleavdelinger. Stillingen innebærer også veiledning av lærlinger og oppfølging av praksiselever og studenter i praksis.

Les hele utlysningsteksten her.

Har du spørsmål om stillingen?
Kontakt avdelingsleder Karsten R. Barton på telefon 900 37 161 eller e-post krb@frambu.no.

.

Vil du dele dette med noen andre?