Slik gjør du teksten større eller mindre

Hold CTRL-tasten nede og trykk på + (pluss) for å forstørre eller – (minus) for å forminske.
Eller se detaljerte instruksjoner for din type datamaskin og nettleser nedenfor:

 

Windows

 

Firefox
Trykk Ctrl og ‘+’ (pluss) for å zoome inn eller Ctrl og ‘-‘ (minus) for å zoome ut. For å endre tilbake til den opprinnelige størrelsen, trykker du Ctrl + 0.

Google Chrome
Trykk Ctrl og ‘+’ (pluss) for å zoome inn, og trykk Ctrl og ‘-‘ (minus) for å zoome ut. Trykk Ctrl + 0 for å gå tilbake til standard størrelse.

Internet Explorer
I Internet Explorer 7 og nyere kan du endre størrelsen på nettsider ved å bruke følgende hurtigtaster: Trkk Ctrl og ‘+’ (pluss) for å zoome inn, trykk Ctrl og ‘-‘ (minus) for å zoome ut.

Opera
Trykk ‘+’ (pluss) for å zoome inn med 10 %, eller ‘-‘ (minus) for å zoome ut med 10 %. For å endre tilbake til den opprinnelige størrelsen, trykker du Ctrl + 0 eller trykker * (stjerne).

Safari
Trykk Ctrl og ‘+’ (pluss) for å zoome inn, eller Ctrl og ‘-‘ (minus) for å zoome ut. For å endre tilbake til den opprinnelige størrelsen, trykker du Ctrl + 0.

 

Mac

 

Firefox
Trykk Apple og ‘+’ (pluss) for å gjøre teksten større eller Apple og ‘-‘ (minus) for å gjøre teksten mindre. For å endre tilbake til den opprinnelige størrelsen, trykk Apple + 0.

Opera
Trykk ‘+’ (pluss) for å zoome inn med 10 %, eller ‘-‘ (minus) for å zoome ut med 10 %. (I eldre versjoner av Opera kan du også trykke 9 for å zoome inn, og 0 for å zoome ut). For å endre tilbake til den opprinnelige størrelsen, trykker du Apple + 0 eller trykker * (stjerne).

Safari
Trykk Apple og ‘+’ (pluss) for å zoome inn, eller Apple og ‘-‘ (minus) for å zoome ut. For å endre tilbake til den opprinnelige størrelsen, trykk Apple + 0.