Siste nytt fra Frambu

Nyheter fra Frambu

En stor gruppe med leirdeltagere og assistenter er kledd ut som pirater mens de prøver å se skumle ut

Lørdag: Frambumagien fortsetter!

Det er liten tvil om at leirstemningen har satt seg i Framibien. Store smil, latter og dans sees i korridorene på Frambu, på Sletta og i Ramstadslottet. Dette er et godt sted å være!

07.08.2022

Leirlederene og aktivitetslederene er kledd ut som skumle pirater

Onsdag: Vi reiser til Framibien!

Omgitt av tropiske effekter, flamingoer og pirater, ankom forventningsfulle deltakere Framibien i dag. ENDELIG er det Frambuleir igjen, noe både deltakere og hjelpere har ventet leeenge på!

04.08.2022

Frambufestivalen tråkker videre!

For en festival vi er med på. Så mye glede, latter, vennskap og opplevelser. Snart er den ferdig, vi har bare en hel dag igjen, men vi nyter hvert minutt og hver time av det som er igjen. 

26.07.2022

Deilig å slappe av etter discokveld

Etter en fantastisk festivalnatt med disco, har vi hatt en rolig og avslappende søndag på Frambufestivalen. Vi har tatt en liten pause fra festivalprogrammet og har ladet opp til flere nye festivalopplevelser.  

25.07.2022

Eventyrlig disco på leir!

Frambufestivalen er så godt i gang nå. Vi er blitt ordentlig kjent med hverandre, varme i trøya på den beste måten, og fremdeles er det mange dager igjen.

25.07.2022

Drømmestemning på Frambufestivalen

I dag våknet vi til lyden av regn. Men ikke den typen regn som kan ødelegge sommerstemningen eller gjør at man ikke får gjennomført de morsomme planene man la dagen før.

23.07.2022

Vi lever i nuet!

Første natt er gjennomført på Frambufestivalen. Øynene åpnes på morgenen, tenner pusses, frokost spises, dag 2 er i gang. 

22.07.2022

Frambufestivalen åpner portene!

Hundre mennesker samlet på en halvøy. Energi og spenning som har bygget seg opp i flere år. Musikk som fyller ganger og uteområder. En tropisk hetebølge fra sør. Farger. Tanker. Lyder. Smaker. Forventninger.

21.07.2022

"Bølgen" når deltakere reiser

Takk for nå, leir 2

Uken har gått fort, det har blitt onsdag og alle deltakere og hjelpere reiser hjem. Selv om det er trist å si farvel, tar vi med oss de gode minnene videre!

13.07.2022

Videoer fra Frambu

Videoer fra Frambu

Hva er egentlig Frambuleir? Se glimt fra en tidligere leir her.

Hva er genterapi og hva kan vi bruke det til? Sigrid Bratli fra Bioteknologrådet forklarer.

Hvordan er det å leve med Möbius’ syndrom? Ole Marius Løken forteller litt fra eget liv her.

Podkaster fra Frambu

Podkaster fra Frambu

Kjærlighet og samliv
Gabriel har en alvorlig muskelsykdom og en kjæreste med cerebral parese. Her forteller han om hvordan det er å være et par og leve sammen når man har funksjonsnedsettelse og brukerstyrt personlig assistanse.

Sunn livsstil i egen bolig
Caroline med Prader-Willis syndrom har gått ned mange kilo og lever et mye sunnere og bedre liv enn før. Her forteller Caroline og tjenesteyterne hennes hvordan de fikk det til.

Hvordan er det å være søsken til en person med en sjelden diagnose? Ingrid, Tonje, Nora og Benedicte forteller.