Eksperimentell behandling ved nevronal ceroid lipofuscinose (NCL)

Webinar

Eksperimentell behandling ved nevronal ceroid lipofuscinose (NCL)

Vi inviterer til webinar om eksperimentell behandling ved nevronal ceroid lipofuscinose tirsdag 9. mars fra klokken 12.00 til 13.00.

.
Målgruppe

Webinaret er først og fremst rettet mot helsefaglige tjenesteytere som arbeider med personer med NCL-sykdommer. Andre fagpersoner og pårørende er også velkommen til å delta.
.

Innhold

Nevronal ceroid lipofuscinose er en gruppe arvelige, medfødte, fremadskridende sykdommer som rammer sentralnervesystemet (nevrodegenerative sykdommer).

I dette webinaret vil overlege Ingrid Helland fra Barneavdeling for nevrofag ved Oslo Universitetssykehus Rikshospitalet gi oppdatert informasjon om eksperimentell behandling ved NCL.

.
Vil du være med?

Meld deg på webinaret her

Når du har registrert deg, vil du få tilsendt lenke og passord til webinaret til e-postadressen du oppgir. Benytt dette for å følge webinaret når det starter. Vi starter kl 12.00, så koble deg gjerne på noen minutter før.

Vi anbefaler å følge webinaret via Zoom-appen. Hvis ikke du har installert denne fra før, kan du enkelt gjøre det ved å følge veiledningen som kommer opp når du trykker på lenken.

.

Velkommen til webinar!

.