Webinar

Eksperimentell behandling ved nevronal ceroid lipofuscinose (NCL)

Vi inviterer til webinar om eksperimentell behandling ved nevronal ceroid lipofuscinose tirsdag 9. mars fra klokken 12.00 til 13.00.

.
Målgruppe

Webinaret er først og fremst rettet mot helsefaglige tjenesteytere som arbeider med personer med NCL-sykdommer. Andre fagpersoner og pårørende er også velkommen til å delta.
.

Innhold

Nevronal ceroid lipofuscinose er en gruppe arvelige, medfødte, fremadskridende sykdommer som rammer sentralnervesystemet (nevrodegenerative sykdommer).

I dette webinaret vil overlege Ingrid Helland fra Barneavdeling for nevrofag ved Oslo Universitetssykehus Rikshospitalet gi oppdatert informasjon om eksperimentell behandling ved NCL.

.
Vil du være med?

Meld deg på webinaret her

Når du har registrert deg, vil du få tilsendt lenke og passord til webinaret til e-postadressen du oppgir. Benytt dette for å følge webinaret når det starter. Vi starter kl 12.00, så koble deg gjerne på noen minutter før.

Vi anbefaler å følge webinaret via Zoom-appen. Hvis ikke du har installert denne fra før, kan du enkelt gjøre det ved å følge veiledningen som kommer opp når du trykker på lenken.

.

Velkommen til webinar!

.