""

Hvordan gjennomføre nettbaserte støttegrupper for barn og unge?

.
.


Dette webinaret ble gjennomført 2. april 2020. 

Her finner du

NB: Webinaret om å snakke med barn som nevnes i webinaret over, er dessverre blitt litt utsatt. Informasjon om ny tid vil bli lagt i kurskalenderen vår og delt på facebook-siden vår så snart vi vet mer.  


.

Mange barn får ikke den støtten de trenger akkurat nå, fordi viktige støttepersoner er mindre tilgjengelig enn vanlig. Det er likevel mulig å støtte disse barna og hjelpe dem å møte andre i liknende situasjon over nett. Velkommen til seminar om dette torsdag 2. april!

Målgruppe
Psykologene på Frambu har erfaring med å gjennomføre nettbaserte støttegrupper for barn og ungdom og ønsker å dele denne med fagpersoner og andre interesserte. Erfaringene handler både om planlegging av slike grupper, innhold i tilbudet, teknisk gjennomføring og kontakt med foreldre underveis.

Vi inviterer derfor til webinar torsdag 2. april kl 13.00-14.30.

Innhold og mål for webinaret
Psykologspesialist Torun Vatne fra Frambu og professor Krister Fjermestad fra Psykologisk Institutt ved Universitetet i Oslo vil dele erfaringer fra sitt arbeid med nettbaserte støttegrupper for barn og ungdom.
En del barn og unge har foreldre med begrenset tid eller ressurser til å se dem og gi dem den støtten de trenger. Dette kan blant annet skyldes sykdom hos foreldrene selv eller hos andre familiemedlemmer. For mange er derfor hverdagens møter med læreren, treneren, naboen, tanten og ikke minst vennene viktige. Nå som det er innført strenge koronatiltak, kan mye av dette viktige støtteapparatet falle bort.
Vi har satt av halvannen time for å ha rom for spørsmål og diskusjoner, men avslutter tidligere hvis ikke det er behov for så lang tid.

Vil du være med?

Du kan registrere deg her.

Når du har registrert deg, vil du få tilsendt en lenke og et passord til webinaret til e-postadressen du oppgir. Du får også mulighet til å legge webinaret inn i kalenderen din. Benytt lenken du får i e-posten til å følge webinaret når det starter.

Hvis ikke du har installert Zoom fra før, kan du enkelt gjøre det ved å følge veiledningen som kommer opp når du trykker på lenken.

Velkommen til webinar!