Hvordan snakke med barn og ungdom om å ha en sjelden diagnose som medfører utviklingshemming

Vi inviterer til webinar 27. oktober fra kl. 13.30 til 15.30 

Webinaret er for fagpersoner som arbeider med barn i grunnskolen som har en sjelden diagnose som medfører utviklingshemming. Hvis du ønsker å øke din kompetanse i å snakke med barn og unge i alderen 5-16 år med utviklingshemming om det å ha en sjelden diagnose, er dette webinaret for deg. Foreldre kan også gjerne delta.

Opptak fra webinaret


Opptaket er tilgjengelig til 05.12.22.


Hva bør man legge vekt på i kommunikasjonen med barnet med utviklingshemming?

Webinaret vil inneholde informasjon og refleksjoner om temaet basert på våre erfaringer på Frambu. Vi vil også presentere noen av de metodene vi tar i bruk i barnesamtaler. Det vil bli anledning til å stille spørsmål og diskutere praktiske løsninger med fagpersoner fra Frambu og andre deltakere.

Webinaret er andre del av en rekke der samtaler og informasjon til andre er tema. Du behøver ikke å ha deltatt på de tidligere webinarene for å ha utbytte av dette.

Vil du være med?

Du kan melde deg på ved å følge denne lenken.

Når du har registrert deg, vil du få tilsendt passord til webinaret til e-postadressen du oppgir. Benytt dette for å følge webinaret når det starter. Vi starter presis, så koble deg gjerne på noen minutter før. Hvis ikke du har installert Zoom fra før, kan du enkelt gjøre det ved å følge veiledningen som kommer opp når du trykker på lenken. Ta gjerne kontakt med oss i god tid før webinaret hvis du har spørsmål.

Se vår kurskalender for fullstendig oversikt over våre kurs, nettkurs og webinarer.