Frambus personvernerklæring

 
Dette nettstedet eies av Frambu kompetansesenter for sjeldne diagnoser, som drives at Stiftelsen Frambu. Dette er en ideell stiftelse som jobber for bedre støtte til personer med nedsatt funksjonsevne og deres pårørende.

Vi er opptatt av ditt personvern og har klare retningslinjer for hvilke personopplysninger vi samler inn og hvordan vi oppbevarer og bruker disse. Vi følger gjeldende lover og regler om behandling av personopplysninger.

Illustrasjon som viser en DNA-tråd med en låst hengelås på

Hvilke personopplysninger samler vi inn og hvorfor?


Informasjonskapsler

Når du bruker våre nettsider, legger nettleseren din igjen elektroniske spor (cookies). Denne informasjonen brukes statistisk for å bedre innholdet og strukturen på nettsidene våre.

Hvis du ikke ønsker at informasjonskapsler skal brukes, så kan du endre innstillingene i nettleseren din slik at du blokkerer informasjonskapsler fra å bli lastet ned eller får spørsmål om du vil laste ned hver enkelt informasjonskapsel. Informasjonskapsler som har blitt lastet ned, kan enkelt slettes.

Hvis du logger deg inn på nettstedet, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer brukernavn og passord og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager. Kapsler med visningsvalg varer i ett år eller til du logger deg ut av kontoen din. Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil en ny informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne inneholder kun ID-en til artikkelen du nettopp redigerte, og utløper etter én dag.
 

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold, for eksempel videoer, bilder, artikler osv. Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og følge med på hva du gjør med det innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.
 

Analyse

Vi bruker analyseverktøyet Matomo for å samle inn informasjon om hvordan nettstedet brukes. Dette gjør vi for å prøve å gjøre nettstedet så nyttig og enkelt å bruke som mulig. Informasjonen som samles inn, inneholder ikke personopplysninger, kun informasjon om hva slags operativsystem og maskinvare som brukes (mobil, nettbrett eller PC), geografisk plassering og språkpreferanser. 
   

Opplysninger om deg

Dersom du abonnerer på vårt nyhetsbrev, blir det opprettet en konto med informasjonen du legger inn (navn og e-postadresse). Alle som gjør dette, kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst. Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen. 

Du kan når som helst be om å få se hvilke personopplysningene vi har om deg. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Vi deler ikke informasjon om deg med andre.

  

Har du spørsmål?

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte Frambus personvernombud Mona K. Haug på telefon 64 85 60 00 eller e-post til mkh@frambu.no, eller sende brev til Frambu via digipost til Stiftelsen Frambu eller til Sandbakkveien 18, 1404 Siggerud.