60 grader nord – minutt for minutt

Publisert: 19. juli 2018

Kanopadling

Monsen beveger seg med sitt turfølge minutt for minutt over Jotunheimen. 60 grader nord beveger seg minutt for minutt gjennom en perfekt start på en sommerleir. Her kommer en (nesten på minuttet) oppsumering av gårsdagens tur:

Gult lag minutt for minutt: Gult lag startet dagen med å møte opp i Ramstadslottet for for å “La laget skinne” og lage et show som hele turfølget skulle få se senere på dagen. Etter det hadde de en avlappende lydbokstund, etterfulgt av en deilig slapp time på rommet. Som fjellvettregel nr. 9 sier: #9Spar på kreftene og søk ly om nødvendig. På kvelden fikk virkelig laget skinne, og leverte et rått show til stående applaus.

Blått lag minutt for minutt: Blått lag var på Vidda og aktivitetslista er lang: kubb, tråbåt, bading, dykking, kart, løsing av gåter. På ettermiddagen ble det mange gode samtaler og laget har virkelig funnet tonen.

Rødt lag minutt for minutt: Rødt lag fikk en forfriskende dag i “Saltstraumen” (bassenget) og fikk svømmet, kastet ball og kost seg i den veltempererte straumen! På ettermiddagen ladet de batteriene med en rolig lydbokstund.

Svart lag minutt for minutt: Svart lag hadde “lagtur” (gruppas dag), de startet dagen med å se på musikkvideo, fikk perlet litt og spilt kort. I ethvert turfølge er fotballprat helt naturlig, og innsidetipset er at Liverpool står høyt i kurs hos Svart lag. Etter det fikk de serverte is fra egenkonstruert isbar.

Grønt lag minutt for minutt: I EKTE minutt-for-minutt-stil hadde grønt lag Ekspedisjonsvideo og dokumentasjon av turen. Hinderløypa fikk kjørt seg og vi gleder oss til å se den endelige videoen.

Første vanlige dag av turen er over og vi kan trygt si at vi minutt for minutt har det sinnsykt gøy på sommerleir.

Snakkes i morgen!

 

Show sang

Tråbåt

Roing i kano

Hvilepause på benken

Gladjente i bassenget

Trommeslageren

Gruppebilde

Kanopadling

Venner på sletta

Bading i tjernet

Vil du dele dette med noen andre?