Bli med på Jakten på sommeren!

Publisert: 10. juni 2020

Det blir dessverre ikke vanlig leir på Frambu i år. Men vi vil at sommeren skal bli morsom og fin likevel. Derfor tilbyr en gjeng hjelpere fra Frambuleir en uke med digitale sendinger fra 13. til 19. juli. Sendingene heter Jakten på sommeren og blir fulle av aktiviteter, oppdrag, underholdning, mysterier og sprell. Bli med da vel! 

Sendingene vil være rettet mot barn, ungdom og unge voksne mellom 12 og 30 år, men alle er velkommen til å være med. Vi vil sende på faste tidspunkter, men det blir også mulig å se sendingene i opptak når det passer deg.

Det er enkelt å bli med. Du trenger bare å gå inn på frambuleir.no. Der vil sendingene starte mandag 13. juli og fortsette hver dag til og med søndag 19. juli. Mer informasjon om innhold, tidspunkter for sendingene og andre ting blir lagt ut på siden etter hvert, så følg med!

Har du innspill eller ønsker? 

Frambu er opptatt av brukermedvirkning og vil gjerne høre hva du syns eller hva du ønsker at vi skal gjøre på sendingene. Vi håper derfor at alle interesserte vil svare på en kort spørreundersøkelse om Jakten på sommeren..

Håper vi ses 13. juli og at du vil være med å jakte på sommeren med oss!

 

.

Vil du dele dette med noen andre?