Bonus Level – Arkade & Mario Party

Publisert: 4. august 2018

Mario & Luigi

Livet i “Spilltopia” er både lekent og fullt av overraskelser, men denne dagen var helt spesiell. Som en velfortjent belønning for spillernes fantastiske innsats hittil på leir var det duket for bonus level! I dag utgikk nemlig de vanlige gruppeaktivitetene, og på formiddagen fikk leiren samlet seg i sin helhet nede på Sletta til Arkade. Her var det satt opp en rekke leker som spillerne fikk muligheten til å ta del i også på tvers av gruppene.

Det er ingen hemmelighet at hverdagen her i “Spilltopia” også kan være sosialt intenst, noe som kan være utfordrende både for hjelpere og deltakere, og samlingen på sletta i dag var sånn sett ingen liten affære. Men for oss heldige nok til å være vitner til scenen som utspilte seg på sletta i dag, ble all spenning og forventning knyttet til denne dagen i løpet av kort tid forvandlet til ren beundring og glede. I en formiddag fylt med alt fra kanokjøring og lekent gartnerarbeid, til “Mario Kart” og svamp-kasting var stemningen blant alle spillerne våre til å ta og føle på allerede 3 dag på leir. Vi storkoser oss ganske enkelt!
Forventningene var ikke mindre til kveldens program, nemlig Mario Party! Mens spillerne nøt noen avslappende timer på rommet, ble matsalen sakte men sikkert forvandlet til det som trygt kan kalles Akershus feteste disco. Spillerne og hjelperne fikk god til å sminke og pynte seg i forkant, og det var en velstelt og spent gjeng som løp inn da dørene ble åpnet kl. 20.00. Med en så danseglad og gira gjeng kan det neste bli for mye av det gode, men “Spilltopia” stilte forberedt med en håndfull svært opplærte og svært hyggelige trivsels-vakter som alltid holdt festen på rett kurs.
Det var vært en fantastisk begivenhetsrik dag, og selv om det var en sliten gjeng som la seg i kveld kan vi ikke vente med å se hva de neste levelene har å by på!
GAME. ON!

Mario og Luigi

Neon-party

Glow-fest

To gode venner på fest

Dansing på fest

Venner på benken

Poker ute

Padlebrett

tråbåt

Glad-splash

Tråsykkel

To gode venner

To gode venner

Intens sjakk-match

Ute på tjernet

Vil du dele dette med noen andre?