Dag 1 av leir 1: Endelig er det leir igjen!!

Publisert: 3. juli 2019

Leirhjelpere poserer på scenen

I dag ønsket vi 48 spente deltakere hjertelig velkommen til FARGERIKET på Frambu. Det er fargene som står i sentrum på årets første leir, og huset er pyntet fra topp til tå i alle regnbuens farger.

Mange har vært på leir før og visste akkurat hvor UNO-kortstokken og spillene lå. Det ble derfor rimelig raskt satt i gang med diverse aktiviteter. Flere og flere slang seg med, og plutselig fikk vi følelsen av at vi har vært på leir i mange dager allerede.

Det eneste som var litt rart var at gruppene hadde fått tallgruppe-navn i stedet for farge-navn som det vanligvis er på leir. Gruppe 1, gruppe 2 gruppe 3 osv. Det var jo litt rart siden dette skulle være fargeleir? Heldigvis fant aktivitetslederne gruppefargene og vi fikk gruppe Rød, Oransje, Gul, Grønn, Blå og Lilla. Se vår Instagramkonto frambusenter for den spenningsfylte avsløringen.

Det har vært fantastisk å se at gangene på Frambu endelig har blitt fylt av smilende og spente deltakere og hjelpere som er superklare for 11 fargerike og fantastiske dager!

Vi gleder oss til fortsettelsen

Stor klem fra aktivitetsledere Sindre og Katrine

og leirledere Eivind og Thea

Se promovideo for leir 1 her:

 

 

Vil du dele dette med noen andre?