Dag 10 av leir 1: Enden av regnbuen! 

Publisert: 12. juli 2019

Skumparty

Da var vi her. Siste dag. Mens vi skriver dette er rommene pakket ut av, og leirhjelperne står på parkeringsplassen og tar bølgen for å ønske deltagerne farvel.

Gårsdagens avslutning var alt vi kunne håpet på og mer. Nok en dag med strålende sol og sydentemperatur var bakteppet for en ettermiddag på sletta som ble fylt av skum, lek, dans, og muligens ny framburekord i bading.

På kvelden markerte vi slutten av leir med å se på videoene som gruppene hadde laget på videodagen, og hjelperne hadde forberedt en egen underholdning som takk for at deltagerne har underholdt oss med sine fantastiske show gjennom hele leir. Stemningen var til å ta og føle på i Ramstadslottet da deltagerne selv fikk gå opp på scenen under «open mic» og fortelle om hvordan de hadde hatt det på leir, og det var mange som hadde mye fint å si. Det hele toppet seg med en verdenspremiere på Fargerikets egen frambulåt, som flere av deltagerne var med å skrive på kulturcafeen. Det var rett og slett en magisk følelse av at hele leiren smeltet sammen i en siste fest!

Men nå er altså gjengen på vei hjem, og flere og flere bølger gir deltagerne et siste jubelbrøl å ta med seg fra leir. Dette har vært helt fantastisk, og vi er så fornøyde og glade for alle som har vært med på å gjøre denne leiren helt rå!

 

En siste hilsen fra Leirledelsen – Eivind, Thea, Katrine og Sindre!

Vil du dele dette med noen andre?