Dag 2 på leir 3 – Tidsmaskinen som suser både gjennom tid og rom!

Publisert: 28. juli 2016

Tre jenter med sverd

Tidsmaskinen
På leir har vi en tidsmaskin med alle de riktige knappene, og med den kan vi reise hvor og til hvilken tid vi vil. I dag har tidsmaskinen stått i høygir og sust gjennom både tid og rom.

Først tok tidsmaskinen oss med til India, nærmere bestemt til Holi-festivalen – en fargefestival som feirer skapelse og fornyelse ved å slippe seg løs og kaste farger på hverandre. På fargefestival handler det ikke om hvem du er og hvor du skal, men om å leve i øyeblikket. Og det er vi flinke til på Frambuleir.

Så tok maskinen oss med tilbake til Frambu, for ingen steder i universet er finere enn Sværsvann når man har båt og en solskinnsdag. Fartsglade deltakere fikk prøvd seg på ring bak båten, mens andre tok fatt på kubb, bowling, lasergevær og vannpistoler.

På ettermiddagen stilte vi inn på tidsreise til Middelaldren. Der fikk vi oppleve riddere, rustninger, brynjer og tradisjonelle klesdrakter. Vi fikk se våpen og skjold i aksjon i en real middelalder duell, og testet våre egne krigerferdigheter og middelalderske motesans. Visste dere at man også hadde stand-up paddleboards (SUP brett) i Middelalderen? Takket være sup.no.

Da kvelden kom tok vi turen til musikkens verden, der Aida Frantzen med band fikk oss til å riste på dansefoten til stemningsfulle soulsanger.

Frambureisen har bare så vidt begynt og vi gleder oss til å se hvor den tar oss videre.

Hilsen
Rasmus, Thea, Torbjørn og Fredrik

Frambu i farger

Tre jenter

Mange folk på sletta

Jenter i båt

Gutt med sverd og skjold

Gutt i båt

Gruppe med farger

Vil du dele dette med noen andre?