Fredag: Sommermagi på dag 3!

Publisert: 25. juni 2022

Dag 3! strålende sol og en av sommerens varmeste og fineste dager bød på sommermagi på leir. Hele leiren fikk smurt seg rikelig med solkrem, og kjent på at nå er det virkelig ferie!

Grønn nøt bassenget, svart laget musikkvideo, rød badet og koste seg på sletta, oransje hadde gruppas dag, og ikke minst; blå hadde show!

Blått show levde virkelig opp til forventningene! Ikke bare var konferansierene knakende gode, det ble også presentert vikingkamp, magi, konkurranser, vitser, rullestoltriks og BliMe-dans! Og man kan ikke nevne blått show uten å nevne det magiske pianoinnslaget. Frambulåta runget over Ramstad etter showet, og fikk hele leiren til å danse.

På ettermiddagen sto kreativiteten i fokus. På ulike grupper fikk deltagerne utfolde seg i kunst, musikk, ansiktsmaling og e-sport!

Det var en trøtt og glad gjeng som til slutt krøp til køys på slutten av denne dagen. Vi gleder oss skikkelig til å se hva helgen bringer!

Tre glade jenter på stoler som snur seg mot kamera To kompiser som holder hverandre over skuldrene og står foran vannet

En rød og en blå trå-båter med mennesker som vinker til kamera To gutter som spiller FIFA på playstation med ryggen mot kamera

Gruppebilde med seks mennesker med ansiktsmaling i mange farger  Tre jenter med ansiktsmaling ute i sola

To jenter som perler armbånd ute på terassen Gutt som holder opp et skjold i tre og en stor hammer laget i papp

Tre deltagere som sitter på stol og ser på noe som skjer på scenen utenfor bildet Gruppebilde fra bassenget

Tre konsentrerte jenter som sitter ute på terassen og maler To personer som poserer til kamera

Vil du dele dette med noen andre?