Dag 8 av leir 1: En herlig kulturell sommerdag

Publisert: 10. juli 2019

To personer står under en regnbuekuliss

Sommersola virker som den har kommet for å bli på leir, noe som selvsagt ble utnyttet av både deltagere og hjelpere, som tilbrakte store deler av dagen i den varme sola.  

På programmet for dagen sto kulturcafe – en dag der det kulturelle står i sentrum. Det ble tilbudt flere ulike grupper man kunne være med på. Fashiongruppa designet moteriktige antrekk og kjoler, som ble fremført med en catwalk som var moteuken i Milano verdig. Fotogruppa fløy rundt på hele leiren og tok vakre fotografier av både mennesker og natur.

Kunstgruppa hadde et hovedfokus på graffiti, noe som ble veldig populært. Deltagerne brukte alle regnbuens farger for å skape unike og spennende kunstverk.

Låtskrivegruppa fikk en unik mulighet til å være med på en ny musikalsk produksjon i regi av produsenten bak låta Frambureisen.

Dagens kanskje mest unike post var gruppen som lærte å skrive navnet sitt på Urdu – et nytt og spennende språk for mange. Til slutt var det klart for dansegruppa, som ikke sparte på kruttet med sin energiske dans, som fikk trampeklapp fra publikum.

Det var en fornøyd – og en smule mer kulturell – gjeng som la seg etter en fantastisk kveld. I morgen venter siste vanlige dag på leir. Vi gleder oss!

Leirledelsen

Vil du dele dette med noen andre?