Deilig å slappe av etter discokveld

Publisert: 25. juli 2022

Etter en fantastisk festivalnatt med disco, har vi hatt en rolig og avslappende søndag på Frambufestivalen. Vi har tatt en liten pause fra festivalprogrammet og har ladet opp til flere nye festivalopplevelser.  

Oransje gruppe har badet, testet paddleboard og kost seg på sletta. Lilla gruppe har hatt det gøy med ballspill og andre leker i bassenget. Blå gruppe har hatt gruppas dag med popcorn, sang, dans og spill, og Rød gruppe har laget en råkul musikkvideo.  

Etter gruppeaktivitetene ble det filmvisning rundt omkring inne på Frambu, der festivaldeltagerne kunne få velge mellom en rekke forskjellige filmer. Mens det pøsregnet ute, var det god og lugn stemning inne. Avslutningsvis hadde Grønn gruppe spikret sammen et forrykende show på kvelden, som var rosinen i pølsa denne dagen. 

Alle festivaldeltagere har sprengt grenser. Vi er engasjerte, modige, inspirerer og lar oss inspirere. Vi viser omsorg og tar vare på hverandre. Det er latter i gangene, det knyttes nye vennskap og alle heier på hverandre og bidrar til liv og røre på Frambufestivalen.  

Dagene går fort på festival og vi minner hverandre på å være i nuet og nyte hver dag, selv om vi selvfølgelig gleder oss til hva morgendagen måtte bringe, og hvilke nye berikende opplevelser som venter rundt neste sving.  

 

Vil du dele dette med noen andre?