Drømmestemning på Frambufestivalen

Publisert: 23. juli 2022

I dag våknet vi til lyden av regn. Men ikke den typen regn som kan ødelegge sommerstemningen eller gjør at man ikke får gjennomført de morsomme planene man la dagen før.

Det regnet vi hadde var et Festivalregn som skylte over Frambu og ga oss deilig avkjøling, og tilrettela for at vi kunne nyte festivalens mange herlige inneområder. 

Hvert rom kan bli sin egen verden på Frambu. Og gruppene besøkte disse verdenene i dag. En verden for kino. En verden for å lage sin egen film. En verden for å sette opp et fullsatt show. En verden for bading. En verden for å slå rekorder og utfordre seg selv. 

Det vi gjør i nåtid gjør morgendagen enda bedre. På den måten skaper man en perfekt festival. I dag hadde vi kurs for dansing, sminke, DJ, dørvakt og sjekking. Å gjennomføre disse kursene ga oss en følelse av at Frambufestivalen er et sted hvor man skal ha det gøy, men også et sted der man kan lære. Lære noe nytt og utvikle seg som festivaldeltager. Og vi begynner å bli proffe på festival nå. 

For om Frambufestivalen har vist oss noe, er det at man ikke nødvendigvis er akkurat den samme personen som kom inn på festivalen når man forlater den. Mye vil være likt, men man vil i tillegg ha med seg en hel haug med nye minner, erfaringer og ferdigheter. 

Og det pakkes ikke i bagen eller sekken, men i hjertet.  

.

Vil du dele dette med noen andre?