En minnerik avslutning på leir!

Publisert: 3. august 2023

Siste dag på leir startet med en sittevolleyball-turnering i Ramstadslottet. Etter oppvarming ble det arrangert korte kamper mellom gruppene. Gul gruppe møtte også Frambus faste ansatte, også kalt «Frambu all stars», hvor det ble en overlegen seier til gul gruppe. 

De som ikke ønsket å spille selv heiet på de andre, og det var god stemning på tribunen

Ettermiddagen var fullspekket med mange høydepunkter, blant annet hjelperunderholdning hvor hjelperne fremførte en morsom sketsj, både kreative og fine sanginnslag, og en lærerik quiz. 

Etter kveldsmat var det tid for bankett, en høytidelig avslutningsseremoni av de Frambulympiske leker 2023. Det var en behagelig atmosfære i Ramstadslottet som var pyntet med rød løper, hvite duker og lys. Én og én gruppe fikk komme opp på scenen, der hver deltaker fikk hvert sitt unike diplom for hver sin utmerkelse, samt hver sin gullmedalje. Deretter var det fremvisning av musikkvideoer, utdeling av minnepermer og kakeservering. Det var også «åpen mikrofon» hvor deltakerne fikk mulighet til å gå opp på scenen og si noen ord og takke for leir. 

Det er mange følelser i omløp i kveld, men det hjelper at vi kan se tilbake på fine og minnerike dager på leir! Vi er heldige som har et sted som Frambu, hvor vi er omringet av fine mennesker. 

Stor klem fra leirledelsen! 

Vil du dele dette med noen andre?