En perfekt Frambudag

Publisert: 29. juni 2017

Kano i tjernet

Etter en god natt søvn var det endelig klart for en ekte Frambudag fylt med alt det som hører til, og for en dag det har vært!

Solen skinte på sletta der Rød gruppe koste seg med bading, båt og brygge. De tre hellige B-ene! Vannet var deilig og latteren hang løst.

Svart gruppe dro på ekspedisjon for å lære mer om Asias mange hemmeligheter. Ut av Frambu og rundt Setertjern gikk ferden, og vel tilbake ble det lekt en bli-kjent-lek der alle fikk vite noe nytt om de andre.

Gul gruppe startet med gruppas dag hvor de danset og koste seg samtidig som nye vennskapsbånd ble knyttet. Usikkerheten som kunne skimtes i går var borte, og skuldrene var senket. Gul gruppe er mer enn klar for tidenes leir!

I bassenget var det full rulle, og Grønn gruppe lot ikke ett eneste minutt gå til spille. Musikken ljomet og vannspruten sto i alle retninger, slik at badevakten på land slet med å skulle holde seg tørr. Det ble servert deilig is på pinne på bassengkanten, og den tropiske stemningen var komplett.

I Ramstadslottet ble det jobbet hardt, for der drev Oransje gruppe med forberedelsene til kveldens show. Og for et show det ble. Dans, breakdance, prank-video, dabbing, musikk og sang, og jommen dukket ikke quizmannen opp i år også.

Blå gruppe lagde video, men var nokså hemmelighetsfulle angående selve innholdet, og vi gleder oss alle til å se det ferdige resultatet. Noen stikkord vi andre fikk tak i var; Taco, Trump, Mexico og Action.

Alt i alt en meget deilig dag på Leir 1, og vi klarer knapt å vente på i morgen! Nattaklem fra leirledelsen.

PS/Tips & Triks: For flere glimt gjennom leiren kan man følge @frambusenter på Instagram.

Danse-show

Break-dance

Samling ute

Kano i tjernet

Gutt på tur

Gynging på sletta

Hopping ut i tjernet

Show på scenen

Vil du dele dette med noen andre?