Er du pårørende til noen med en sjelden diagnose?

Publisert: 7. november 2018

Er du pårørende til noen med en sjelden diagnose?

Er du mamma, pappa, kjæreste, søsken eller annen familie til en som lever med en sjelden diagnose? Har du lyst til å dele historien din? Da vil vi gjerne høre fra deg i forbindelse med en kampanje som skal lanseres på Sjeldendagen 2019.

 

Nasjonal kompetansetjeneste for sjeldne diagnoser samarbeider med Släger og Sanofi Genzyme om å sette fokus på sjeldne diagnoser på den årlige Sjeldendagen (siste dagen i februar). I 2019 vil dagen ha fokus på pårørende og sosialt nettverk.

I den forbindelse ønsker vi å lage 3-4 korte videofilmer til bruk i digitale kanaler. Målet med kampanjen er å fortelle ekte og ærlige historier om hvordan livet som pårørende til personer med sjeldne diagnoser kan være.

Din historie kan gjøre en forskjell for andre som lever i samme situasjon, og som kanskje føler seg alene når det stormer som verst. Den kan være til støtte, til trøst eller til inspirasjon.

Vil du være med?

Send din historie på e-post til siri@slaeger.com innen 20. november. Husk å sende med et telefonnummer vi kan nå deg på også.

  • Blir du og din historie valgt ut, vil det bli gjort et videointervju med deg.
  • I tillegg ønsker vi å la kameraet følge dere noen timer gjennom en dag, for å dokumentere virkeligheten deres.
  • Intervjuene vil gjennomføres i løpet av november/desember

Vi kan ikke garantere at akkurat din historie kommer med, men håper likevel at du ønsker å skrive noen ord til oss om hverdagen din. Vi tar kontakt med alle som sender inn bidrag, uansett om historien blir valgt ut til akkurat dette prosjektet eller ikke.

Vi gleder oss til å høre din historie. Den er viktig! 

Vil du dele dette med noen andre?