Farvel til Frambufestivalen – avslutningskveld med besøk av TIX

Publisert: 27. juli 2022

Hva står egentlig igjen når en festival er ferdig? Man kan kanskje se for seg at det er halvspist mat på bakken, teltstenger, gjenglemte klær og nedtrampet gress.  

Men på Frambufestivalen er det minnene som står igjen.   

Og de står igjen så klart og tydelig. Alle deltagere og hjelpere kan se tilbake på barrierer som har blitt brutt, bekjentskaper som har blitt knyttet, og legendariske konserter. Festivalen har gått veldig fort. Mange kjenner nok at de gjerne skulle fått et par dager til med sommer, sol og opplevelser. Men slik er det ikke. Og vi setter pris på den uka vi har fått.  

Vi setter pris på siste middag på festivalen. Vi setter pris på rødt show som er så utrolig gjennomført, morsomt og vakkert. Vi setter pris på at vi har vært her sammen.  

Å stå på sletta tirsdag kveld og ta inn over seg Frambufestivalen og alle de herlige festivaldeltagerne mens TIX sto og sang «Fallen Angel» for oss var en unik opplevelse. Et høydepunkt. For mange sommerens høydepunkt. Og det siste dag av festivalen vår. 

Vi har denne uka blitt flinke til å leve i nåtid. Etter at leir nå er ferdige, skal vi fortsette med det. Tenke hvordan vi kan bruke den gode festivalopplevelsen til å gå ut i våre ulike hverdager med ny energi og glede. Men det er nå også rom for å leve litt i fortid. Når man setter seg rolig ned en ettermiddag om noen dager, uker, måneder eller år, for å se gjennom gamle bilder fra leir i minnepermene sine og tenke på den uka som en gang var. Fordi vi har gjort om nåtid til en fortid som er god og vakker å se tilbake på.  

Tusen takk for denne gang Frambuleir. På gjensyn! 

 

(Flere bilder kommer snart, her har det vært travelt med utpakking!)

.

Vil du dele dette med noen andre?