FINAL LEVEL – siste dag på leir

Publisert: 10. august 2018

Gruppebilda på sletta

For en siste dag på leir. Dagen måtte komme, og selv om det er litt trist, så har det vært en utrolig positiv og oppbyggende stemning på leir.  

Dagen startet rolig med pakking og rydding. Når det kjedelige var over kunne vi endelig bare kose oss igjen. Det startet med en fotballkamp mellom deltakere og hjelpere. I potten lå det en tetris-brikke om deltakerne vant. Det startet veldig jevnt, men etter hvert tok deltakerne mer over og kunne tilslutt krones som vinnere etter en 9 – 4 seier. Gode keepere, forsvarsspillere, og offensive spillere kjempet ned hjelperne. Premien gikk i hendene på deltakerne. Etter kampen var det musikk, dans og god stemning. 

På kvelden samlet vi oss på sletta. Etter at alle gruppene har underholdt leir med flotte show, var det på tide at hjelperne ga noe tilbake. Det ble et variert show, med sirkus opptreden, Frambulåta med en vri, flere musikalske innslag og aktivitetsledere som sang en egenlaget låt for anledningen. 

Deretter skulle alle tetris-brikkene på scenen, og gruppelederne måtte sette de sammen for å finne en kode, med den klassiske tetris-musikken i bakgrunnen. De fomlet og slet med å sette brikkene sammen før de tilslutt klarte det. Dermed kom en kode tilsyne. Den måtte vi bruke får å åpne en mystisk kiste.  

Inni den lå det godteposer og minnepermer. Til stor glede for alle gruppene. Det var åpen mikrofon, med mange rørende og fine ord, før det ble en spontan fest på sletta. Det ble danset og synget så høyt og rungende at vaktmesteren på Frambu som bor et lite stykke unna kunne høre oss. Det var en pur glede som fikk utløp denne kvelden på sletta. 

Nå har vi spilt oss gjennom hele spillet og nærmer oss slutten. I dette øyeblikk drar den ene deltakeren etter den andre ut dørene, til jubel og bølgen. Dette er ikke game over, selv om leir er ferdig. Spillet fortsetter utenfor Frambu. 

Så da er det bare en ting å si: GAME.ON.

Se hilsen fra leiledelsen (og bloopers på slutten:-)):

 

 

To glade karer

Bredt smil

Gruppebilda på sletta

Vil du dele dette med noen andre?