Første vanlige dag på leir

Publisert: 5. juli 2018

Jente i tråbåt

Onsdag var spekket med aktiviteter, sol og mye glede. Latteren sitter løsere og løsere for hver time som går, og både store og små skuldre har senket seg.

Grønn gruppe har hatt gruppas dag, som ble tilbragt på bølgene blå. Både kanoer og padlebåter ble en eneste stor flåte hvor deltakerne nøt leirlivet i sola.

Like i nærheten koste gul gruppe seg på sletta i strålende sol og plutselig var alle mann i vannet på en gang! Musikk, henging, slakkline og fine folk gjør sletta til et av våre yndlingssteder.

Rød gruppe har brukt dagen på å lage video som vi alle gleder oss til å se. Vennskapsbånd knyttes og livet er fint.

Vi var også så heldige å få servert et helt forrykende show i kveld! Oransje gruppe rappet, danset, sang og hadde “gymnastikko-show”. Publikum jublet, og lista er lagt for resten av gruppene.

Se en kort smakebit fra showet her:

På en varm dag som denne er det godt å få kjølt seg ned litt, og blå gruppe fikk kose seg i bassenget. Is og musikk må alltid med, og det samme må dykkebriller og vannkanoner.

Sist, men ikke minst, var svart gruppe på utflukt rundt setertjern i dag. På veien fant de en magisk kule! Vi fant også en stor heksegryte på Frambu i dag, som antakelig er ypperlig til å putte magiske gjenstander i. Så får vi se…

Leirhilsen fra leirledelsen
Eivind, Katrine, Andreas Emil og Thea <3

Peace

Gode venner

Jente i tråbåt

Tommel opp

Strålende vær

Gruppeshow

Gutt synger på scenen

Jente danser på scenen

Kanofest

Plopp

Flytende i vannet

Fiskeglede

Sprell i sjøen

Hvile i sola

Vil du dele dette med noen andre?