Frambufestivalen åpner portene!

Publisert: 21. juli 2022

Hundre mennesker samlet på en halvøy. Energi og spenning som har bygget seg opp i flere år. Musikk som fyller ganger og uteområder. En tropisk hetebølge fra sør. Farger. Tanker. Lyder. Smaker. Forventninger.

Dette er de ingrediensene som gjorde den første dagen av Frambufestivalen til en braksuksess som kommer til å gi gjenklang helt ut til Coachella, Palmesus, Tomorrowland og Øya.

Første festivaldag var full av liv. Et forrykende åpningsshow, bli-kjent-leker i gruppene, grillmat og is i solen, og en kveldskonsert nede på sletta. Fornøyde og slitne festivalgjengere gikk til sengs med smil om munnen.

Det Frambufestivalen har – som ingen andre festivaler har – er de menneskene som er her. En gjeng med fargerike og herlige mennesker. En gjeng med mennesker som lever ulike liv, men som denne uken er samlet med et felles ønske og en felles glede. En gjeng som allerede første dag vil vise frem at de har så mye å by på.

 

“Det er en verden med nyanser.
Nyanser som gjør en forskjell på vår jord.
Nå må vi vekke alle sanser.
For sjeldenheter setter spor. “

– Sangartisten Martin Løberg under kveldens hovedkonsert på sletta.

 

Og hvilket bedre sted enn nettopp Frambu for å oppleve disse låtene? For på Frambu skapes nye relasjoner, og nå slipper vi tøylene, og lar vi vinden ta oss med videre på alt det spennende som skal skje på Frambufestivalen.

.

Vil du dele dette med noen andre?