Frambuleir får støtte fra Sparebankstiftelsen

Publisert: 6. juli 2023

Representant fra Sparebankstifltelsen på sletta på Frambu sammen med en hjelper og en deltaker

På grunn av stram økonomi, så det lenge ut til at vi måtte redusere leirtilbudet vårt betraktelig i sommer. Men takket være støtte fra Sparebankstiftelsen DnB, har vi kunnet gi plass til flere deltakere og sommerjobb til flere hjelpere. Det er vi veldig glade for.

Bildet over er fra i går, da Steinar Sæthre fra Sparebankstiftelsen DnB besøkte Frambu og fikk høre hvordan både deltakere og hjelpere har hatt det på leir 1.

Mange av deltakerne fortalte at de synes det er fint å være på leir og bli kjent med så mange, fine mennesker.

Hjelper Erik Røe er enig.

– Jeg hørte om Frambuleir fra en venn av familien, og visste ikke helt hva jeg gikk til. Men det er helt fantastisk! Du treffer masse nye mennesker, og får virkelig gjort noe meningsfullt. Det er skikkelig lærerikt også, forteller han. 

Frambus leiransvarlige, Karsten R. Barton, er takknemlig for den viktige støtten.

– Med årets kutt i leirbudsjettene, stod vi i fare for å måtte gjennomføre halvfulle leire i sommer. Det hadde vært skikkelig, skikkelig trist! Derfor var det utrolig flott at Sparebankstiftelsen DnB ville være med å støtte gjennomføringen av leirene. Takket være deres bidrag, er det 40 ekstra deltakere som får oppleve felleskap, mestring og glede på leir i år. Og 40 ekstra hjelpere som får en givende og lærerik sommerjobb! 

Sparebankstiftelsens logo

.

Vil du dele dette med noen andre?