Fredag: Fredag i gullrekkas tegn!

Publisert: 2. juli 2016

Klare for dans

Dagen begynte som den pleier på leir, med frokost og formiddagsaktiviteter. Det hang en stor, tung, mørk sky over Frambu i dag. Men det satte virkelig ingen stopper for den gode stemningen!

Rød gruppe gikk fredsstien. Det ble en lang og fin runde med quizpause, litt sang og musikk. Gåten fra Kjærlighetsfeen Lykkeline klarte de med glans, og heldigvis slapp de unna regnet!

Grønn gruppe koste seg max i bassenget, med eksklusive SPA-behandlinger og sommermusikk.

Oransje hadde gruppas dag, og det var duket for en litt skummel film. Popkorn og saft ble selvfølgelig servert, som seg hør og bør!

Blå gruppe var på Sletta. Der koste de seg med bading, kubbespill og dans. De var og heldige som slapp unna regnet!

Svart gruppe var nokså hemmelighetsfulle i det de gikk igjennom gangene med både peace- & love-tegn i ansiktet. Det skulle være innspilling av musikkvideo og skal vi tro ryktene blir den ”utrolig fet”.

Deretter ventet lunsj og slapp time.

Så kom regnet. Den grå skyen som hadde ligget over oss hele dagen, åpnet seg og slapp løs alt den bar på. Men det gjorde ikke oss noe, for vi var inne og i full gang med forberedelsene til kveldens gullrekke. På programmet sto diverse kurs, som dørvaktkurs, sminke/styling-kurs, sjekkekurs og dansekurs. Resultatet? Flottere ungdommer skal man lete lenge etter!

Vi lagde langbord i gangen. Grillet under tak. Den grå skyen drev sakte, men sikkert bort. Inne skålte vi, smilte og lo. Alle sammen ved samme bord.

Så var det duket for dagens show. Det ble servert danseshow, konkurranser og sang av øverste klasse. Gul gruppe leverte virkelig!

Så ble klokken 20:00. Dørene ble åpnet. Strenge, nyutdannede dørvakter holdt styr på den lange køen. Alle som en måtte vise legitimasjon. DJ Glow$tick and friend var på plass. De serverte hit etter hit. Den store, skinnende diskokula spant rundt og skapte formasjoner i fine farger både på gulv, vegger og tak. Baren “Den siste dråpe” serverte kalde drinker og fersk popkorn. Dansegulvet fylte seg opp. God kok! Og den koken holdt til siste sang!

Nå er vi fornøyde og trøtte etter en lang og fin dag!

Peace & Love fra oss på leir 1

Underholdning

Underholdning

Samling i Ramstadsslottet

Klare for dans

Full fart i bassenget

Disco

Se kort stemningsrapport fra dansegulvet her:

Vil du dele dette med noen andre?