Fredag: Hilsen fra vaktmesteren

Publisert: 28. juli 2015

Bobleland

Fredag morgen. Rusler ned til bassenget for å sjekke vannkvaliteten. Alt ser bra ut. Gul kommer til å få en kjempedag i bassenget. 34 grader, lek og sang! Folk på vei inn i matsalen. Der er rosa. De virker gira. Se der ja, de skal lage film i dag. Må notere i kalenderen at alle gruppefilmene skal vises for hele leiren siste torsdagen. Blå virker spente, men klare for show!

Tar meg en tur ned på sletta, gresset er grønt og klippet. Perfekt for svart som er i bobleland. Det spilles badminton, en bader fra brygga, andre skyter med lasergeværene, noen er på båttur og andre lager såpebobler. Felles er at solen skinner på alle!

Men der er rød, også de på brygga. Hva skal de? Hører med gruppeleder Rene. Kanoekspedisjon ja! Hva med proviant til turen? Selvlagde boller ja. Boblete!

19.55. Fem minutter igjen til show. Går inn i Ramstadslottet. Perfekt temperert. Nye persienner av året. Stemingen er satt. Blå kommer inn….

40 minutter senere.

For et show!! Dans! Sang! Petter Solberg sketsj med dybde og humor. En hyllest til hjelperne i form av en historie. Eye of the tiger på gitar og trommer! “Sminking” av guttene. Billedquiz.

Imorgen er det disko, tar en siste tur innom sikringsskapet. Setter inn en 16 ampere, dette kan fort bli vilt!

Det syder av liv. Alt er på stell!

Hilsen vaktmesteren!

Smil

Fire deltakere

Show

Ute i båt

Gutt i gangen

Frambu er bobla mi

Tre deltakere

Gutt i gangen

Vil du dele dette med noen andre?