Fredag: Nok en fantastisk dag!

Publisert: 27. juni 2015

Hopping fra brygga

Fredagen på leir ble alt vi hadde drømt om. Les kort rapport og se bilder fra aktivitetene her.

I dag var det svart gruppe som hadde booket seg inn på Tropicana, og koste seg med spa, bading og vannpolo.

Rød pimpet frambuflåte, med flittig snekkerarbeid, malekunster, og gode samtaler under arbeidet.

Orange gruppe var på ekspedisjon, i ordets rette forstand. I ulent terreng tok de seg frem over smale broer, og trange stier, og fant til slutt en flaskepost, som viste seg å være fra J. Glade og fornøyde og med smil om munnen sang de seg hele veien tilbake til Frambu.

Gul gruppe koste seg på Frambu Beach, med hopping fra stupebrettet, vassing langs beachen og strikking til lyden av deilige tropiske sommertoner fra stereoen.

Grønn gruppe hadde gruppas dag og pakket snippesken og padlet av sted på kanotur til ukjente farvann. En real friluftsopplevelse i fint vær.

Blå gruppe brukte dagen på å lage et forrykende show, som ble vist for resten av leiren på kvelden. Her var det sang, danssjonglering og spennende konkurranser. Etter stormende applaus, var det tid for et av leirens absolutte høydepunkt: DISKO!

Kjoler er blitt nøye valgt ut, sminke-, danse-, dørvakt- og selvfølgelig sjekkekurs var gjennomført, før dørene til Club Tropicana ble åpnet og forventningsfulle og  festklare ungdommer sivet inn til lyden av dunkende beats. Det var trøkk på dansegulvet, i baren var det forfriskninger av tropisk sort, og DJ Glow$tick & Friend serverte hits på hits. Mens glowsticksa bevegde seg i takt med musikken, satt det en liten gjeng gamblere i hvelvet innerst i lokalet. Her ble det spilt poker, og sjetonger ble gamblet over en lav sko.

Svette, slitne, glade, smilende og noen litt nyforelskede deltakere (og hjelpere) er nå i seng, og drømmer søtt om en fantastisk dag. I morgen er det full rulle igjen, så vi trenger all den søvnen vi kan få alle som en.

Peace and love, og en high five fra leirledelsen!

Lars og Adeleide, Camilla og Andreas Emil

Disco

To glade jenter

Disco

Disco-morro

Disco-ball

Morro ute

Vil du dele dette med noen andre?