Fredag på leir 3 – Tidspunkter

Publisert: 31. juli 2016

Gitarspill

Leir er magi. Et sted med uendelige reisemuligheter. Latter. Og mye mye mer!

Men det er kanskje litt vanskelig for en som aldri har vært på leir før å helt begripe det. Hvordan ser egentlig en dag ut på leir? Svever vi bare rundt i en evig tilstand av lykke uten faste holdepunkter eller planer. Nei og nei. Vi kan bli slitne vi og. Vær klar over det dere som er hjemme. Det er ikke sånn at det bare er å gå inn døra på Frambu så er alt bare gøy og bra. Dette er en fin gjeng unge mennesker som gir alt. Som skaper sin egen leir. Er sosiale. Får venner. Sprenger grenser. Og for å få til dette trenger vi tid. På leir opplever vi tiden relativt, men den er også absolutt. Tidspunkter er rett og slett en trygg og fin ramme som gjør at vi kan utfolde oss. Og rammen ser sånn ut:

08.00: Vekking (Noen raskere enn andre)
09.00: Frokost
10.00: Formiddagsaktiviteter (Rød på sletta, gul i bassenget, svart i tidsmaskinen, grønn hadde gruppas dag på Ski kino og blå forberedte show)
13.00: Middag
14.00: Slapp time
15.30: Tre og en halv mat (knekkebrød)
16.00: Ettermiddagsaktiviteter (Spill, maling, makrame, bading, fotball, kubb, henging, snakking…)
18.00: Kveldsmat
20.00: Show – (Blå gruppe hadde et fantastisk show for et fullsatt Ramstadslottet. Mye sang, gitar, dans, frisbee-film, konkurranser, vektløfting og særs godt ledet av en strålende konferansier. Terningkast 6!)
21.00: Frukt
21.30: På rommene
22.30: Zzzzzzzzzz

Hilsen

Rasmus, Thea, Fredrik, Torbjørn og en drivende dyktig gjeng hjelpere som gjør dette mulig!

På scenen

Håndbak

Høytledning på scenen

Morro i bassenget

To glade karer

Vil du dele dette med noen andre?