Fredag: Sommeren har ankommet Frambu 

Publisert: 15. juli 2023

Noen som sitter og slapper av på sletta

Du vet du har kommet til paradis når du kan kjenne at man virkelig har alt man trenger akkurat her. Det har vært godt vær, gode venner, latter og kjærlighet på Frambu i dag. Gjengen blir enda mer sammensveiset for hver dag. Gamle venner plukker opp tråden som om tiden har stått stille og nye venner har skapt bånd som vil vare ut livet.  

Oransje gruppe har kost seg i bassenget. Der var det lek, kortspill og dansing på en gjeng som kan å kose seg. Hvit gruppe har utnyttet gruppas dag til å lage fine smykker og tegninger. Lilla gruppe var heldige som fikk tilbringe formiddagen på sletta. Der fanget de fisk og koste seg i solen. Rosa gruppe fikk prøve seg på klatreveggen før de startet innspillingen til en musikkvideo/game show på sletta.  

På ettermiddagen var det full vannkrig nede på sletta. Det som startet med lagkonkurranse der hvert lag hadde en samling vannpistoler, utviklet seg raskt til fult kaos der ingen fikk gå derfra uten et smil om munnen og våte klær.  

I dag var det turkis gruppe som avsluttet dagen med et morsomt og vakkert show. Det var quiz, fotballkurs, sang, dans og ikke minst pranks! Vi fikk alle sammen le godt av ofrene for turkis sitt show som hadde blitt lurt med noe altfor troverdig sminke og skuespill. Selv når vi som så på visste det var en prank, så var det vanskelig å tro at det ikke var ekte. 

Enda en dag i paradis er over og vi gleder oss til neste! 

Hilsen leirledelsen 

 

Se noen glimt fra dagen vår: 

En gjeng på sletta som danser

En som løper etter ballen

En gjeng ute i båter

to som skal fiske

To som slapper av inne

Pranks - ei som ser ut som hun er skadet med masse blod

Show

Vil du dele dette med noen andre?