Hjelpemidler gjør hverdagen med SMA enklere!

Publisert: 13. mai 2015

Emma har spinal muskelatrofi. Her forteller pappa Einar Robert Naas om hvordan familien har tenkt rundt tilrettelegging av hjemmet og bruk av hjelpemidler for å få en best mulig hverdag for både henne og familien.

Einar Robert Naas var brukerstemme på kurset vårt om spinale muskelatrofier vinteren 2015. Her fortalte han om familiens vei frem til riktig diagnose og hvordan deres jakt etter muligheter hadde resultert i en rekke gode løsninger for datteren og familien for øvrig.

– Ofte skal det ikke så mye til for å lette hverdagen. Mye kan kjøpes for en billig penge hos Biltema eller liknende, forteller Naas.

I innlegget på kurset fortalte han også om hvordan familien har gått frem for å tilrettelegge hjemmet for både dagen i dag og fremtiden.

– Underveis gikk vi nesten på veggen, og i kjelleren. Så løsnet det, forteller faren, og gir en rekke råd og tips til andre som planlegger å tilrettelegge eksisterende bolig eller bygge nytt. Han forteller også om støtte- og hjelpeordninger familien har hatt nytte av.

Se sammendrag og bilder fra innlegget hans her.

Vil du dele dette med noen andre?