Jakten på sommeren er tilbake!

Publisert: 11. juni 2021

Frambuleir måtte dessverre avlyses i år også, men vi har laget en morsom og variert digital leir i stedet!  Sendingene blir hver dag fra mandag 19.- søndag 25. juli 2021, og vi gleder oss masse! Det blir underholdning, spenning, konserter, aktiviteter og gøy. Årets nyhet er at du kan bli med på Leirprat underveis i sendingene. Da møtes vi i et digitalt møterom og snakker om alt vi vil med andre deltakere, leirfolk og ansatte på Frambu. Du trenger ikke melde deg på digital leir, men vil du være med på leirprat-gruppe, må du melde deg på innen 25. juni!

Hvem er Jakten på sommeren for?

Hovedmålgruppe for sendingene er barn, ungdom og unge voksne i alderen 12-30 år med en sjelden diagnose, men alle som vil kan bli med! Du trenger ikke registrere deg eller melde deg på digital leir, men hvis du vil være med på “Leirprat” må du melde deg på innen 25. juni.

Du finner alt om den digitale sommerleiren Jakten på sommeren på nettsiden frambuleir.no 

Du følger sendingene direkte ved å gå inn på frambuleir.no i uke 29, men du kan også se de ulike innslagene senere, hvis du ikke har mulighet til å følge med direkte. Som i fjor vil det også være mulig å sende inn bilder, delta på “kurs” og se andre morsomme innslag.

Årets store nyhet er Leirprat, og for at du skal kunne bli med på leirprat må du eller foreldrene dine melde deg på før 25. juni. Du finner påmeldingen både i kurskalender på frambu.no og på frambuleir.no

På leirprat kan vi snakke om programmene vi har sett på Jakten på sommeren, eller morsomme historier eller ting vi har opplevd. Leirprat er for deg som har en sjelden diagnose om du har vært på leir, eller aldri vært på leir. Du vil bli kjent med nye venner og møte gamle venner, nesten som på Frambuleir!

Vil du vite mer om Jakten på sommeren?

Du kan lese mer om digital leir både i Frambus kurskalender, og på frambuleir.no
Når du skal se sendingene må du gå inn på frambuleir.no

Har du lyst til å se noe av det som ble laget i fjor, eller noen av bildene dere sendte inn? Eller kanskje du lurer på hvem som blir programlederne for Jakten på sommeren 2021? Gå inn på frambuleir.no nå, så finner du mye allerede!

Vi håper å jakte på sommeren sammen med deg!

 

 

Vil du dele dette med noen andre?