Konsert på Frambu!

Publisert: 4. juli 2017

Samling ute

Dagen etter Tusenfryd-dagen er gjengen alltid trøtt, så vi slappet av og sov en time lengre enn vanlig. Klare for en ny dag dro svart gruppe i bassenget, blå gruppa slikket sol på sletta, oransje gruppe dro på ekspedisjon, mens rød gruppe hadde gruppas dag og valgte en maritim vri ved å tilbringe denne i båt på Setertjern.

Gul gruppe utforsket en alternativ verden der deltakerne er hjelpere og hjelpere er deltakere, med alt det kan innebære. Hele seansen ble fanget på video og vi gleder oss til å se det endelige resultatet. Etter en times avslapning midt på dagen tok vi leirbilde og gruppebilder på Sletta.
Etter en lang dag i sola fikk leiren besøk av bandet EgoAlter. De er et ekte verdensband, med medlemmer fra Honningsvåg i nord til Ås i sør. De leverte et rått show, og stemningen var i taket. De som ønsket det fikk til og med en autograf etter konserten.
Dagen ble avsluttet med grønt show, der vi fikk servert dans, konkurranse, grip mikrofonen og egenskrevet sang til stående applaus. En dag på Frambu avsluttes alltid med Frambulåter, både nye og gamle, vi lar videoen under tale for seg.
Hvis du enda ikke følger @frambusenter på Instagram, så gjør det da vel!

Hilsen alle oss på leir 1 <3

Se flere bilder fra dagen her:

Tråbåt

Ballspill i bassenget

Is i bassenget

Is i bassenget

Spille kort i bassenget

To jenter i redningsvest

Samling ute

Dansing på scenen

Konsert på scenen

Konsert på scenen

Vil du dele dette med noen andre?