Ledig stilling: Aktivitetsleder

Publisert: 26. mai 2023

Glimt fra kurs på Frambu, hvor en person står og snakker med deltakere på kurs

Vi har ledig 50 % stilling som aktivitetsleder på ettermiddag/kveld. Stillingen kan eventuelt deles i to 25 % stillinger. Noe for deg eller noen du kjenner? Søknadsfristen er 15. juni 2023.

FRAMBU er en del av den nasjonale kompetansetjenesten for sjeldne diagnoser. Senteret har tverrfaglig fokus på hvordan det er å leve med sjeldne diagnoser i alle faser av livet. Tjenestetilbudet omfatter kurs- og veiledningstjenester for personer med diagnose, pårørende og fagpersoner og kunnskapsformidling gjennom dokumentasjons-, forsknings- og utviklingsarbeid. Frambu holder til i vakre omgivelser i Østmarka, rett sør for Oslo. 
.

Vil du jobbe som aktivitetsleder på Frambu på ettermiddags-/kveldstid?

Frambu har kompetanse på over 450 ulike diagnoser. Disse kan berøre kognitive, fysiske og/eller sosiale funksjoner og ha konsekvenser for ulike livsområder og livsfaser.

Som aktivitetsleder vil du planlegge og gjennomføre ulike aktiviteter til barn, ungdom og voksne med og uten nedsatt funksjonsevne på ettermiddags- og kveldstid. 

Aktivitetslederen jobber når Frambu har brukerkurs, oftest mandag til torsdag fra klokken 15.00 til 22.00 i de aktuelle ukene.

Det er mulig å dele stillingen på to personer som jobber to kvelder i uken hver.

Les hele utlysningsteksten her
.

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt avdelingsleder Maria Elind på telefon 918 50 489 eller e-post til mel@frambu.no.

.

Vil du dele dette med noen andre?