Leiren har landet!

Publisert: 30. juni 2017

Gruppesirkel

I dag var den tredje dagen på leir, og den andre vanlige. Vi begynner å komme inn i den gode og fine leirstemningen for alvor. Det er latter og smil i alle retninger, det perles og spilles i gangen, det fokuseres på sjakk og Uno i atriet, og på sletta høres ropene og plaskelydene av svalestup på lang vei. Frambuleir 1, 2017, er et fakta. Det er nå det skjer, og vi vet det, og vi nyter det.

I dag var Blå gruppe på ekspedisjon til andre siden av innsjøen, hvor det ventet quiz om Nord-Amerika, bli-kjent-spill og generell «ut på tur, aldri sur»-stemning over hele linjen.

I bassenget koste Rød gruppe seg glugg med svømming, ballkasting, spruting, spa og is. Alt akkompagnert av fete sommerhits på stereoen. Helt konge!

Nede på sletta ble det husket, spilt kubb, danset og hoppet fra brygga av Oransje gruppe. Mye hopping fra brygga. Faktisk så mye at enkelte måtte ta seg en rask hvil i gangen på vei til middagen for å få i gang kreftene igjen. Det er altså mulig å ha det for gøy på Frambu!

Svart gruppe hadde gruppas dag, og brukte den til å gjøre akkurat det de ville. Det var biljard, dart, fiksing og utsmykking av bordplakaten, litt dansing til fete beats og generell hygge. Topp stemning i aktivitetshallen hele formiddagen!

Grønn gruppe suste rundt i gangene og området ellers med en medium stor jordklode-pute, masse kostymer og et videokamera. De lagde video, etter sigende om Europa. Resultatet gleder vi oss virkelig til å få se!

I dag var det Gul gruppe som hadde show, noe de øvde iherdig på hele dagen. Og hjelpes for et show! Det var DJs, quiz, sminkekurs, rubiks kube-løsing på 33 sekunder, dansing, og i det hele helt helmaks.

Leiren har landet, og den har landet akkurat der den skulle lande. Det er sommer, det er sol og det er Frambuleir!

God natt og drøm søtt fra hele leir 1 ?

To jenter spiser is i bassenget

Gruppebilde i bassenget

Klatring i klatreveggen

sminking på scenen

tommel opp i sofaen

Gruppesirkel

To jenter slapper av ute

Vil du dele dette med noen andre?