Leiren har satt seg

Publisert: 8. juli 2018

Utflukt i skogen

Nok en magisk dag på leir er over. Man kan merke det i gangene, at deltakerne har funnet seg ordentlig godt til rette nå. Det fnises og fjases fra alle kanter og hjelperne kan trygt trekke seg mer og mer tilbake og la deltakerne henge og hygge seg sammen. Nå som hver gruppe har blitt trygge på hverandre, kan man utvide vennekretsen, og leiren blir ett!

Svart gruppe tok det helt ned i dag, og koste seg med film på gruppas dag.

Gul gruppe utforsket skogen og klatreparken bak Frambu, samtidig som de spilte inn en magisk film. Vi gleder oss til å se resultatet!

Samtidig fortsatte oransje discoen fra dagen før i bassenget, med is, musikk og det som hører med. Dette hadde mange gledet seg til!

Blå gruppe serverte et helt magisk show for oss i kveld! Blant numrene var sang som etterlot hele salen med gåsehud, spektakulært diablo-show og utfordrende quizer hvor taperlagene ble både flaue og blaute etter “straffen” de fikk.

Rød gruppe koste seg nesten gløgg ihjel på Sletta, mens grønn gruppe dro på utflukt på jakt etter en magisk gjenstand. De kom tilbake med et magisk speil!

I morgen skal vi til
T U S E N F R Y D ! !

God nattaklem fra oss på leir <3

Basseng

Utflukt

Sletta og lavvoen

Slettagutt

Sletta

Showturn på scenen

Show, fire jenter synger

Show

Show quiz

Korridorliv

Hengekøye

To gutter i bassenget

Vil du dele dette med noen andre?