Level 1

Publisert: 2. august 2018

Ballspill

Første dag på leir er i gang, og etter en spent og følelsesladet ankomstdag fikk deltakerne endelig sitt første møte med spillverdenen vår “Spilltopia” her på Frambu. 

Sommervarmen har enda ikke gitt slipp, og til Grønn gruppes store glede fikk de muligheten til å tilbringe formiddagen på Sletta med bading og is. Rød gruppe fikk også kjølt seg ned med en gledesfylt og avslappet dag i bassenget.

Én av gruppenes utfordringer i Spilltopia er å finne en rekke forsvunnede tetris-brikker som tar oss videre til neste level. Det er mye spenning knyttet til dette blant deltakerne, og i dag var det blå gruppe som var ute på leting.
Spenningen var heller ikke mindre under forberedelsene til dagens store begivenhet, gult show!  Med alt fra walthorn-konsert og rap, til et overraskende utfordrende historie-quiz som satt hjelperne helt ute av spill, satt gul gruppe en skyhøy standard, og fikk stående applaus fra hele leiren. Showet endte med nyheten alle hadde ventet på: Blå gruppe leverte, og bar stolt opp den første tetris-brikken opp på scenen. Vi er klare for level 2!
GAME. ON.

Showsang på onsdag

Roing i kano

To venner i peace

Kos på sletta

Stort ballspill

Bading i tjernet Avslapning på luftsekker

Vil du dele dette med noen andre?