Level 2

Publisert: 3. august 2018

To på huska

Torsdag: Den andre vanlige dagen på leir, selv om ingen dager i Spilltopia kan kalles vanlige. For på leir skjer det nye, spennende ting hver dag!

Blå gruppe befant seg på sletta, med bading, frisbee, bokbad, fotball og chill. De hadde litt overskyet vær, men det hindret ikke denne gruppen fra å kose seg!

Grønn gruppe har hatt gruppas dag, og den ble brukt til å se film. «Finding Dory» var dagens utvalgte film og populær blant grønt publikum!

Rød gruppe fortsatte «Jakten på den forsvunne tetris-brikken», etter at blå fant sin i går. De måtte gjennom flere utfordringer og spill før de tilslutt fant sin tetris-brikke og kunne føre leiren til neste level.

Gul gruppe koste seg i bassenget og de har også laget video-postkort som kan sees lenger ned!

Svart gruppe hadde show, og for et show de ga oss andre på leir. Det var alt fra sang, quiz, fun-facts, sminkekonkurranse, rap, trommespilling og Mario-sang!

Ellers denne dagen var det disco-kurs som: Dansekurs, sminkekurs, dekorkurs, sjekkekurs og dørvaktskurs! Vi stiller forberedt til festen i morgen!

Og da er det bare en ting å si; GAME ON.

Show gjenskap denne looken Ta mikrofonen på scenen To gutter på scenen Musikk på scenen Gutt i bassenget To jenter i bassenget Stort puslespill Ziplinemorro

Vil du dele dette med noen andre?