Level 3 – Halvveis!

Publisert: 5. august 2018

Sceneshow

Spilltopia lever i beste velgående, men selv om det føles som vi nettopp kom hit er vi allerede halvveis inn leir! Vi har likevel fortsatt mye gøy i vente, og har derfor benyttet sjansen til å gire ned noen hakk og gi oss selv rom til å puste ut.

Formiddagsaktivitetene besto som vanlig av den sagnomsuste jakten på den forvunnede tetris-brikken, og i dag var det gul gruppe som skulle ut på leting. Sort gruppe hadde en svært avslappende dag i bassenget, mens samtlige på Rød gruppe nøt en gledefylt bade-økt i tjernet der de fikk padle og svømme så mye de ville i sommervarmen. Blå gruppe hadde “gruppas dag”, og var så heldige å få smake på bakekunstene til en av mer erfarne gastronomene på gruppa, som var svært populært.

Ettermiddagsaktivitetene gikk svært rolig for seg i trå med dagens mål om å gi spillerne våre et lite avbrekk, men aldri en dag i spilltopia uten litt kveldsunderholdning! Listen har blitt lagt usedvanlig høyt for show på leir i år, men Grønn gruppe sto til forventningene og mer til. Med alt fra sangkonkurranser, til noen finurlige vann-triks, etterfulgt av en imponerende selv-regissert film var showet en dundrende suksess, og ble mottatt med stående applaus! Tradisjonen tro endte showet med den seremonielle overrekningen av tetris-brikken funnet tidligere på dagen. Dermed beveger vi oss noe vemodig inn i andre halvdel av en leir som går unna alt for fort, men vi nyter hvert sekund!

GAME. ON.

Venner i bassenget

Gutt i bassenget

To venner i sola

Gutt og jente ute

Latter ute

Sceneshow

Glade fjes inne

Gutt i tjernet

Tre smilere inne

Svanestup

Hopping fra brygga

Kakelaging

Gjengen i vannet

Vil du dele dette med noen andre?