Level 4 – Dagen etter Tusenfryd

Publisert: 8. august 2018

Musikk-show

Tusenfryd, en av leirens store høydepunkter er bak oss, men det føles deilig å være tilbake på Frambu igjen. 

Selv om gårsdagens utflukt var full av glede og morro var vi alle naturligvis noe redusert den påfølgende dagen, og vi startet den derfor tradisjonen tro med en ekstra time til slumring på morgenkvisten. Rød, Gul og Grønn gruppe nøt muligheten til å fortsette dagen i et relativt bedagelig tempo ved å tilbringe formiddagen med henholdsvis gruppas dag, en rolig dag på sletta, og bading i bassenget.

For Blå gruppe derimot ble dagen noe mer hektisk med forberedelser til kveldens store begivenhet, show! Opptredene på Frambu i år har vært helt fantastiske, og det er ingen tvil om at Blå gruppe må ha kjent litt på presset under forberedelsene på formiddagen. Dette tok de likevel på strak arm, og kl 20.00 marsjerte Blå gruppe inn inn Ramstadslottet til stor jubel fra publikum. Etter showet var over kan vi ikke si annet enn at vi er mektig imponert. I et show bestående bl. a av Bach-konsert på fløyte, rævkrok-konkurranse, trønder- og frambuquiz, med 3 svært vittige konferansierer var dette showet mest av svært originalt. Selv frambuquizen, som aktivitetsleder Alvar uheldig nok tapte, endte med en uventet twist. Med live-stream til storskjerm i Ramstadslottet, ble Alvar geleidet ned til sletta, og velvillig kastet ut i tjernet med både klær og sko, til ellevill latter fra publikum!
Dagens underholdning endte som alltid med fremvisning av den nest siste forsvunnede tetris-brikken, stolt båret opp på scenen av Sort gruppe, etterfulgt av sang og dans til den velkjente “Frambulåta”.
Leiren vår nærmer seg slutten med stormskritt, men vi skal nyte hvert siste sekund!
GAME. ON!

 

Musikk-show

Gladgutt på brygga

Tråsykler

Jente i bassenget

Bading i tjernet

Klarinett-show

Gruppebilde onsdag

Vil du dele dette med noen andre?