Level 5 – Siste vanlige dag

Publisert: 9. august 2018

Hevede armer

Den siste vanlige dagen på Frambu, men med noen tvister: Det ble tatt leirbilde og gruppebilder, det har blitt feiret bursdag og en arrangert quiz-aften. 

I dag har gul gruppe hatt gruppas dag, med kinovisning og kos. Blå gruppe koste seg i bassenget etter gårsdagens fabelaktige show. Svart gruppe skulle egentlig være på sletta, men været var ikke med oss denne dagen, så de valgte en roligere variant med film.
Rød gruppe forberedte seg til show på dagen før de skulle på scenen på kvelden. Samtidig var grønn gruppe ute på jakt etter en tetris-brikke.
Etter slapp-time, var det tid for leirbilde. Det måtte bli tatt inne for anledning da værgudene ikke var helt med oss denne dagen. Derfor samlet vi alle inne i Ramstadslottet, det ble trangt om plassen, men veldig hyggelig å være så samlet for et lite øyeblikk. Påfølgende aktiviteter var bursdagsfeiring for en av leirdeltakerne våre, og en quiz arrangert av en våre leirdeltakere.
Kvelden ble avsluttet med et storslagent show av rød gruppe! En dyktig konferansier ledet oss gjennom showet, som var fylt med sang, dans, quiz, video, boksing og allsang. Det var høylytt jubel og applaus, og en verdig avslutning av gruppeshowene.
Det store spørsmålet var om grønn gruppe hadde klart å finne den siste tetris-brikken. Og det hadde de! Bursdagsbarnet kunne stolt bære brikken opp på scenen, etterfulgt av bursdagssang fra hele leiren. Nå mangler det kun en brikke igjen, og den skal det spilles om i morgen, Når deltakerne skal spille fotballkamp mot hjelperne.

Takk for en flott dag på leir, vi gleder oss til de siste dagene!

GAME.ON.

Gruppebilde

To glade fjes

Spilltopia gruppebilde

Svampkast

Kos i sofaen

Hevede armer

Hilsen

Tre glade jenter

Sprell i bassenget

Vil du dele dette med noen andre?