Lørdag: Frambumagien fortsetter!

Publisert: 7. august 2022

En stor gruppe med leirdeltagere og assistenter er kledd ut som pirater mens de prøver å se skumle ut

Det er liten tvil om at leirstemningen har satt seg i Framibien. Store smil, latter og dans sees i korridorene på Frambu, på Sletta og i Ramstadslottet. Dette er et godt sted å være!

I dag var det gul gruppe sin tur til å dra på skattejakt. Dette viste seg å være en ypperlig aktivitet, og den ble mottatt med iver og begeistring.

På bassengdagen har rosa gruppe virkelig funnet gruppefølelsen. Dette kommer særlig til syne gjennom en intern dans de har laget, og som vi håper at flere får glede av å se i løpet av leiren.

Turkis gruppe hadde en avslappende dag med både inne- og utendørsaktiviteter. Halvparten av gruppa var inne og så på film, mens resten satt ute i det fine været og perlet. Det er en imponerende perleproduksjon fra denne gjengen, så det spørs om vi må ha en liten utstilling mot slutten av leir.

Grønn gruppe var på Sletta og nøt aktiviteter som bading, båttur og spill. Noen svømte frem og tilbake over tjernet mens resten av gruppa stod på brygga og heiet på dem hele veien tilbake til land. Her er det god lagånd og god stemning! Grønn gruppe har dessuten begynt å kalle seg for “familien”, noe som tyder på høy trivselsfaktor på leir.

Været tillot ettermiddagsaktiviteter som klatring, hvor flere opplevde å sprenge grenser og utfordre seg selv i klatreveggen.Det ble også arrangert avslappende yoga i sola, samt båtaktiviteter og fisking nede på Sletta.

På kveldstid stilte oransje gruppe med et enestående show. Showet ble innledet med en gjennomført og kul innmarsj, med masker og oppbyggende musikk. Det var også flere flotte sanginnslag, rap, quiz, og ikke minst: en skikkelig morsom sketsj!

Det har virkelig vært en strålende dag på leir! Vi er mange som skulle ønske vi kunne stoppe tiden og la denne uka i Framibien vare lenger. Det er så godt å være i Frambu-bobla og det er ingen som har lyst til at den skal sprekke.

Hilsen to takknemlige leirledere 🙂

En mannlig leirdeltager har nesten klatret til topps i Frambu sin klatrevegg og gir fotografen tommelen opp

En kvinnelig leirdeltager tar seg en pause ved å ligge oppi kurv-huska på lekeplassen

En kvinnelig leirdeltager prøver seg på å gå på line og blir assistert av to mannlige assitenter så hun kan holde balansen

To leirdeltagere fra oransj gruppe gjør seg klar for show ved å ta på seg Salvador Dali masker

En kvinnelig leirdeltager står på Setertjern-bryggen og smiler til fotografen

En kvinnelig leirdeltager med flytevest gir fotografen tommel opp

En gruppe leirdeltagere og assitentene deres er seiler ute i Setertjern i en pedalbåt mens de vinker til fotografen

En kvinnelig leirdeltager klatrer ned badestigen uti Setertjern for å svømme

En mannlig leirdeltager tar seg en pause fra badingen og lener seg til bassengkanten

En gruppe leirdeltagere og assistentene dere gjør en ringdans uti bassenget

 

 

Vil du dele dette med noen andre?