Lørdag – God dårlig tid

Publisert: 31. juli 2016

Glow-party

«Vanlig dag» står det på aktivitetsplanen. Men dette er slettes ingen vanlig «vanlig dag», fordi på leir er lørdag ensbetydende med disko. Den ytre reisen er særs kort, reisemålet er nemlig en omgjort matsal. Og godt er det, for lørdag er en dag med god dårlig tid.

Vi skal være plass til mye denne lørdagen. Formiddagsaktiviteter som vanlig – Rød gruppe på kanotur til Sværsvann og en velfortjent is. Grønn gruppe tok en tur i tidsmaskinen. Gul gruppe fikk fisk på sletta. Blå hoppet i bassenget. Svart gruppe mekket show, og OM de leverte. Det ble sang, konkurranser, islandsk rap og jamming på gitar.

Man drar ikke på disko sånn helt uten videre. Det krever forberedelse, for både kropp og hode. Etikette- og sjekkekurs, dørvaktskurs og DJ-kurs. I tillegg til vorspiel og generell fiksing av hår, sminke og klær!

Kl 19.30 åpnet dørene til Frambu-diskoen. Borte er bord, stoler og tallerkener, erstattet av pynt, fargerike lys, diskokule og lukten av popcorn. Dørvaktene sørger for at ingen ubudne gjester slipper inn, røykmaskinen jobber for fullt og DJ-Glowstick står for spillelista. Det danses, det smiles og det sendes blikk som gjør at det kiler i magen.

Vi sløser ikke med tiden, for det er det livet er laget av.  «Man rekker det man vil rekke»  – leirleder Thea.

Hilsen Rasmus, Thea, Fredrik og Torbjørn.

Dusj på bassengkanten

Smil i bassenget

Sceneshow

Sceneshow

Sceneshow

Sceneshow

Gitar på scenen

Smilende gutt

Glow på fest

Peace på fest

Glow party

Party

Vil du dele dette med noen andre?