Lørdag: God stemning

Publisert: 3. juli 2016

Bading i regnet

En fin og rolig dag går mot slutten. Selv om regnet har plasket ned, er det kke noe å si på den gode stemningen her på leir!

Svart gruppe gikk fredsstien. De gikk både langs vei og på vann. God stemning. Da regnet kom, bar det så fort de kunne tilbake på Frambu. Heldigvis for Kjærlighetsfeen Lykkeline klarte de oppgavene med glans!

Gul gruppe koste seg i med lek, konkurranser og deilig sommermusikk inne i bassenget mens det plasket ned på utsiden. Tropicana SPA var også åpent. Der var det mulighet for både hud – og massasjebehandlinger.

Grønn gruppe hadde gruppas dag. Klokken 10:00 åpnet Frambu kino. Med billetter og egen kinokiosk var tid for sette seg tilbake og nyte!

Oransje gruppe trosset regnet og koste seg på sletta og badet. Da det pøste ned, løp de inn i lavvoen, fyrte opp bålet, hentet en gitar og sang!

Blå gruppe var både skuespillere og regissører for dagens musikkvideo. De har brukt mange vinkler og besøkt kroker og kriker. Denne videoen har vi virkelig tro på!

Rød gruppe avsluttet denne fine dagen med et kanon show! Med sunnmørsk stand up, konkurranser, sang, riddershow og fellessang. Vi er ikke annet enn imponerte.

I dag har vi også laget egne t-skjorter. De skal på i morgen. Da skal vi på Tusenfryd. Heldigvis er det meldt sol.

Nattaslengkyss fra leir 1 <3

Aktivitet i aktivitetshallen

Velkommen til rødt show

På tur i tråbåt

Lavvo-besøk

Kanopadling

Bading i regnet

Vil du dele dette med noen andre?