Lørdag: Gode minner i godt vær

Publisert: 27. juni 2022

Solskinn og varme har visst blitt å forvente på leir 1! Nok en dag ble tilbrakt med morsomme og minnerike aktiviteter i godværet. Svart gruppe lekte seg og spilte kortspill i bassenget, oransje utnyttet sletta til det fulle, blå hadde gruppas dag med bordtennisturnering, rød lagde en sprudlende musikkvideo, og i dag var det grønn sin tur til å ha show!

Med så mange aktiviteter gjennomført, merket hele leiren at det var skikkelig digg å bruke ettermiddagen på å se en god film, mens vi varmet opp til kveldens show.

Ledet av en fremragende DJ, ga grønt show oss en innføring i ballett, pokemon, KliMe-dans og Tikokdans! VI var også så heldige at vi fikk fremført en vakker sang om vennskap.

VI føler virkelig at dagene flyr nå! Og når man har det så gøy som vi har det på leir, går tiden ekstra fort. Det er også utrolig fint å se at deltagerne henger rundt sammen i gangene og på sletta, spiller spill sammen, leker leker, har gode samtaler, tuller på rommene, og knytter vennskapsbånd.

Og enda mer skal det bli – fortsettelsen blir bare bedre!

Gutt som bader i bassenget og ser opp mot kamera Seks stykker som sitter rundt et bord utendørs og spiller kort

Gruppebilde med fire stykker som har spilt fotball Tre gutter på pallen etter en turnering i gymsalen

To SUPer med to personer på hver som holder åre over hodet. En person svømmer i vannet ved siden av. To gutter hviler på en SUP på Setertjern

Fire stykker sitter rundt en mobil og ser på skjermen En gutt peker på en annen gutt som later som om han er skremt med vanngevær og smiler mot kameraet.

Gjeng på fem stykker hviler i nettet ute på kameratbanen Gutt bader i bassenget. Fire stykker bader i bakgrunnen.

Vil du dele dette med noen andre?