Lørdag: Nok en helt fantastisk dag i paradis

Publisert: 16. juli 2023

Glow-show på scenen

Når man trodde stemningen var på topp, kommer det en ny dag og fjelltoppen blir stadig høyere.

I dag var det oransje sin tur til å klatre i klatreveggen, og wow – det er virkelig inspirerende å se hvordan flere trosser høydeskrekk og tar på seg klatreselen. Og enda vakrere er det å se hvordan gjengen jubler når man kommer ned til bakken igjen, uansett hvor høyt man kom. Jubelen fortsatte under innspilling av musikkvideo!

Turkis har vært i basseng, og for en stemning! Musikken jamret mellom veggene, og latteren satt løst mens alle plasket rundt og koste seg.

Lilla hadde gruppas dag og så på kino med popcorn! Noen ganger er det deilig å se på film inne mens det regner ute.

Rosa hadde sletta i dag, men man kan ikke alltid være heldig med været. Derfor ble det film og kos i stedet, og basseng senere på dagen. Det var godt med en rolig formiddag, og veldig gøy med plasking i bassenget!

I dag var det HVIT som hadde show! Og show ble det!! Med tryllekunster, sang, felles sang og dansenummer, kahoot og ikke lov å le var klappingen og jubelen konstant. Det ble også litt ekstra vått under ikke lov å le.

Dagens ettermiddagsaktivitet var aktivitetsposter, og man kunne velge mellom yoga, karaoke og gaming på spillrommet. Med fokus på pust og rolig tøying fortsatte yogisene dagen mer mindful. På karaoke var sofaen og vel så det full, og det samme på gamingrommet!

For en dag. Det er deilig å vite at det fortsatt er mange dager igjen av leir.

 

Ivrig gjeng i spillrommet

Turkis gruppe i bassenget

 

Vil du dele dette med noen andre?