Lørdag: Tropisk stemning på leir

Publisert: 28. juni 2015

Tommel opp

Med klar himmel over Frambu har vi virkelig fått kjenne på tropiske temperaturer i dag. Det skinner i vannet, det skinner i øynene til alle på leir og vi begynner å bli gylne. Tiden går så fort – tenk at det bare er én uke igjen! Før det har vi heldigvis mye å se frem til. Men først kan du få lese om dagen vår i dag.

Vi våknet opp. Noen litt støle etter all dansingen i går. Noen litt mer forelsket. Noen hoppet rett i badetøyet da de sto opp og noen gleder seg enda mer til i morgen. Mer om det senere.

Gul gruppe koste seg på gruppas dag. Med både kanotur og mye bading fra brygga koste store og små seg.

Grønn gruppe tok turen til Tropicana & spa resort. Tropisk atmosfære la en god stemning over det hele.

Rød gruppe var på ekspedisjon. Ikke bare én tur, men to turer! Første gang med store sekker fylt med tau, pil og bue med blink, fiskestang, flagg, vann, store mengder med myggspray og godt humør dro de av sted. Da de etter langt om lenge ikke fant noen flaskepost, tok de seg en hvil, før de bestemte seg for å ta en tur til- og heldigvis fant de flaskeposten fra J. I dag fikk vi en invitasjon til en fest om vi klarer å hjelpe J. for det var lenge siden han eller hun hadde vært på en fest.

Blå gruppe har bygget en fantastisk blå flåte. Med både palme og bar er de klare for en tropisk flåtetur.

Oransje gruppe har kost seg på Frambu Beach. Med kortspill, lange båtturer med gitar og sang, bading og hekling. Med solen som klar skue over beachen og tropiske rytmer fra anlegget var det en topp formiddag.

Svart gruppe leverte sakene da de inviterte til show klokken 19.30 med London-quiz, sang, pianospill, trommer og mimekonkurranse var god trøkk fra start til slutt. De rundet det hele av selv, egne korister og eget band!

Nå legger oss. T-skjortene vi har laget er nesten ferdige. De må bare tørke litt først. De skal vi nemmelig ha på oss når vi skal til Tusenfryd i morgen! Det kiler i magen!

God natt fra hele leir 1

Samling dag 5

Gutt snakker

Gutt

Tråbåt

Over tjernet

I båt

I bassenget

Samling

Vil du dele dette med noen andre?