Mandag: Disco-dagen!

Publisert: 9. august 2022

To leirdeltagere og assistentene deres jubler til fotografen før de går inn på disco

I dag var siste runde med ordinære formiddagsaktiviteter, men spenningen var også stor for ukens store høydepunkt: Disco!

Gul gruppe hygget seg i bassenget, turkis gruppe hadde en fin dag på Sletta, oransje gruppe var på skattejakt og hadde i tillegg en egen kulturkafé med bl.a. diktskriving.

Rosa gruppe hadde en rolig formiddag med gruppas dag og så Olsenbanden-film, mens grønn gruppe forberedte seg til show.

Showet til “familien grønn” bestod av flotte sanginnslag, Kahoot, TikTok-dans og det ble et supert sceneshow i Ramstadslottet!

Alle gruppene har nå vært på skattejakt og samtlige har klart å finne skattekisten gjennom diverse hint og ulike, spennende oppgaver. Skatten bestod av gull- og sølvsmykker og mynter, slik en ekte sjørøverskatt gjerne gjør. Aktivitetslederne ønsket imidlertid å forhandle til seg skatten i bytte mot inngangsbilletter til disco, og pengesedler som kunne benyttes til popcorn og drinker på discoen. Alle gruppene ønsket selvsagt dette – det blir jo ikke ordentlig Frambuleir uten en real disco-kveld!

Det var karibiske vibber i Framibiens disco, som var pyntet med lyslenker, bastdekket DJ-bord, flamingoer, ananaser, vimpler, palmer etc. Det ble også servert tropisk punsj, dansbar musikk, glow sticks og god stemning!

Gårsdagens forberedende kurs kom godt med. Særlig dørvaktene tok jobben sin høyst alvorlig og hanket inn alle som prøvde å snike seg inn på discoen uten billett. Samtlige hadde sminket og pyntet seg, og mange hadde nok latt seg inspirere av gårsdagens dansekurs.

Det varmer ethvert Frambu-hjerte å se glade deltakere svinge seg på dansegulvet. Vi avsluttet selvsagt discoen med å synge og danse til Frambu-låta!

Det er rart og trist at leir går mot slutten allerede. Vi skulle så gjerne ha vært her lenger, men vi trøster oss med at vi i det minste har én hel dag igjen! Morgendagen skal nytes til det fulle her i Framibien!

Hilsen leirlederne 🙂

 

En kvinnelig leirdeltager er i bassenget og smiler til fotografen mens hun holder seg i bassengkanten

En gruppe kvinnlige leirdeltagere har pyntet seg og venter i en sofa før de skal gå på disco

En gruppe kvinnlige leirdeltagere og assistentene deres har pyntet seg og smiler til kamera før de går inn på discoen

To kvinnelige leirdeltagere har pyntet seg og gjør litt ablegøyer for fotografen før de går inn på discoen

En mannlig kursdeltager holder opp en mikrofon under disco-kvelden

Vil du dele dette med noen andre?