Mandag: Ekte sommeridyll!

Publisert: 30. juni 2015

Bryggekos

Dagen etter Tusenfryd er som oftest en litt slappere dag enn ellers, og i år var intet unntak. Hele leiren sov en ekstra time, og mange var fortsatt litt slitne etter all morroa og opplevelsene vi hadde i går. Heldigvis var det fantastisk vær med knall sol og blå himmel, perfekt til å chille på Frambu Beach eller å dra på ekspedisjon i.

Mens rød gruppe badet, spilte kort og nøt været til fulle på beachen, var blå gruppe på ekspedisjon til kompisløypa på motsatt side av kjernet. Og jammen så fant de ikke en flaskepost fra J der også!

Svart gruppe lagde en superkul flåte, og gul gruppe koste seg skikkelig i Tropicana, med svømming og spa.

Grønn gruppe var nesten ikke å se hele dagen, siden de var opptatt med å lage et forrykende show med dansing, allsang til ”min første kjærlighet”, balltriksing, rap, mr. Bean-innslag og duett, for å nevne noe.

Orange gruppe hadde gruppas dag, og var ute i finværet for å løse en rebus, før de grillet bananer med sjokolade i lavvoen.

Etter middag og slapp time, var det full guffe på Frambu Beach igjen, med bading, hopping fra stupetårnet, ballspill, kubb og kortspill.

En helt perfekt sommerdag her på vår tropiske sommerhalvøy.

Stor og varm  sommerklem fra alle oss på leir 1!

Min første kjærlighet

I tjernet

Uno

Gøy ute

Smil

Hopping fra brygga

Snekring

Gruppebilde ute

Vil du dele dette med noen andre?